Съюзът с моя Пламък Близнак - Моят Личен Куест


Мелин Лафонт ~ Съюзът с моя Пламък Близнак - Моят Личен Куест
7 април, 2014г.

Съюзът с моя Пламък Близнак и съзнателния ми контакт в тази Реалност

С мен се работеше много тези дни, но не толкова много само от моя екип, а и моята собствена Същност направи някои самостоятелни потрепвания и разтягания напоследък. Това, което силно се прояви тези дни е съзнателния ми контакт с моя Пламък Близнак и с Плеядианците на лично ниво в моята реалност. Не толкова чрез телепатично взаимодействие, както съм правила от известно време до сега. Не, това е реален контакт, където можете да усетите и да видите техните енергии под формата на Присъствия стоящи до вас във вашата реалност.

Воалите просто се разтварят и заедно с моето лично състояние на съзнанието аз позволих това да се случи в рамките на моята реалност. Трябва да кажа, че все повече и повече осъзнавам този интензивен работен процес, където трябва да се адаптирам към всеки един етап и степен, която се получава чрез всеки контакт на приближаване в сърдечното ми пространство и моето въплъщение. Това е наистина един процес на сливане на съвсем друго ниво с моето собствено Същество, изразено чрез плеядианския ми аспект и моя Пламък Близнак - Мъжката част от мен. Аз не обхващам само Женската страна, аз обхващам също така и Мъжката страна, която е съюзът/обединението ми с моя Пламък Близнак на това ниво, чрез това сливане. Получих няколко съновидения, в които аз съм застанала пред олтар, за да се омъжа за човек, който е красива метафора за възприемане и сливане с моята Мъжка същност. По едно време се видях в моето женското тяло, с което аз съм представена в този живот и докато говорих много силен мъжки глас излезе от него.

Всички те са индикации за сливането с моята Мъжка Същност и събирането с моя Пламък Близнак. На няколко пъти Сен Жермен е стоял в спалнята ми толкова близо, колкото той може да бъде, появяването му създаде сериозна вибрация в сърдечното ми пространство, което беше трудно да се задържи вътре в сърцето. Преживях енергия, идваща право към мен и почувствах тази енергия на сливане в единство с мен, от това сливане, сърцето ми се надигна в по-висока вибрация и тялото ми се раздвижи от главата до петите. Всичко беше толкова силно, но и чувствително в същото време, че аз просто можех да експлодирам, ако не бях балабсирана или ако действах твърде бързо. Толкова много адаптация се изисква от сърцето за този съюз между Пламъците Близнаци на това земно ниво, а тя се подценява от толкова много хора.

Изпълних се с Виолетовия Пламък, като в началото беше неконфортно, дори бях обезпокоена към тази енергия, която дойде при мен за да се слеем, но тъй като тя не си тръгна и стана едно с мен, аз започнах да се чувствам толкова удобно и изпълнена с Любов, осъзнах, че това е част от мен и затова й позволих да остане. Отворих очи и виолетовата енергия вибрираше до мен, разбрах, че е моя Пламък Близнак, който се приближава кoгaто постанових, че може да остане/ да бъде едно с мен. Начинът, по който сърцето ми реагира на неговото Присъствие, бивайки толкова близо в моята реалност е нещо, което не мога да опиша. Сега разбирам и съм наясно, че това просто изисква много време и последователност, за да бъда в състояние да се справя с това или просто бих се взривила заради силата на нашата Любов като Пламъци Близнаци.

Тялото е плътно и има способността да заема само определено количество Светлина и вибрация, затова ние се нуждаем от много заземяване, да се научим да обичаме себе си, баланс и постоянно състояние на осъзнатост и съзнание, че сме на възможно най-чистото и най-високото ниво.

Плеядианците ме посещават напоследък и аз толкова много се наслаждавам на тези посещения. Много внимателно, но силно в същото време те идват напред в моята реалност по осезаем начин. Ключът тук е да бъдем постоянно в състояние на Сега, защото спирането във всички наши външни реалности и минали времеви линии не ни носи само предизвикателства и изкривявания, а до известна степен е и усилване на стария начин на мислене, който е разделяне.

Тригери / Предизвикателства

Тригерите най-много присъстват в последно време, без значение колко сте еволюирали, всеки може и ще се натъкне на тях в собствената си реалност, преминавайки през портала на трансценденталността. Това е така, защото все още има неща във вас, които ви спират и, които се нуждаят от вниманието ви или, защото вие все още храните нещо, което причинява този тригер, тъй като е нерешен, но тези тригери могат да привлекат вниманието ви, защото вие просто преминавате това ниво, където те са ви захранвали толкова дълго време. Време е да работите над всичко това сега и да вземете юздите в свои ръце.

Аз се сблъсках с някои тригери от Март насам, въпреки че те бяха леки, те все още присъстваха и се появиха за част от секундата. Както лесно дойдоха, така и си отидоха ​​веднага щом обърнах внимание на моето вътрешно Същество и сърцето ми за това, което те се опитват да ми покажат. Аз се намирам в постоянно буден режим, там, където не можете да си затворите очите, за да си почиват, но непрекъснато трябва да работите върху себе си и да сте наясно с всичко, което излъчвате и това, което идва във вашата реалност.

Вярвам, че това е една от най-интензивните презентации, която ние сме получавали тук по това време - всички видове тригери и изригвания на Егото се чувстват потушени. Реших да не се превръщам във враг на моето Его, а да го приема и да го обичам, защото то е част от мен. То е част от нас, така че какъв е смисълът да го отричаме? Това не означава, че аз ставам тази част от мен отново, а означава да уважавам и да приема тази част от мен като част от Цялото. Просто се съгласих да не позволявам тази част отново да вземе юздите, а да си сътрудничи в Истина и Любов заедно с моето сърце, което сега е ищец на всичко, което ни носи това въплъщение.

Така че аз казвам сбогом на чувството, че съм била наранявана и нападана и реших да внеса още повече време в моето лично Свещенно пространство, за да опозная себе си на по - дълбоки нива. Затова аз се отдръпвам от време на време от външната реалност и от взаимодействията/контактите, за да не бъда обезпокоявана и разсейвана, за да бъда в пълно съзнание за това, което идва от мен, а не което другите оставят на мен. Навсякъде виждам много изопачавания и изригвания на Егото, така че след това аз се оттеглям от тях, за да остана балансирана в собствения си процес. Ние не искаме да вземем това от другите, както и имаме достатъчно да работим върху себе си.

След известно време ще се срещнем отново и ще споделим своя опит, защото винаги е хубаво да споделяме тези моменти и да се свързваме. Ние се учим и помним толкова много в този момен , че той е истински Дар и Благословение.

Осъждане

Осъждането е ужасна енергия. Как можем да бъдем Безусловната Любов ако съдим? Няма осъждане в Любовта и колкото повече въплъщаваме в себе си Любовта, толкова по-малко ние се чувстваме принудени да изразяваме осъждане. Лично аз имам по-малко и по-малко противоречия, които хапят езика ми, така да се каже, и да не съдя, което е станало странно за мен. Все пак е възможно да видим осъждания, които са срещу нас. Какво да правим с това?

В моя личен живот това определено е нещо, към което съм чувствителна, защото никога не съм била склонна да съдя, така че защо другите ме съдят? Аз винаги уважавам всички за избора на техния път и не желая да изразявам осъждане за пътуването им или дори да споделя публично за това, така че защо това се е отразило на мен, ако аз не правя такива действия?

Пусни го! - е посланието, което винаги идва. Силен импулс е да овладеете това и да не се ангажирате нито защитавате, защото в интерес на Истината, от какво по-точно се защитавате? Себе си, вашите цели и възприятия? Защо ще трябва да защитите всичко това, ако всичко е Истина, Вашата Истината, тъй като вие сте Истината във въплъщение...! Най-добре е да не реагирате и да оставите така нещата. Уважавам това и продължавам напред, продължавам своя път по не осъдителен начин. Водени от примера на Исус.

Избери да не участваш в тези игри на "кой не е прав и кой е прав", ние вече сме достатъчно съзнателни, за да знаем това. Говорете по отношение на резонанс и не резонанс, ако желаете, но никога на грешно или правилно, Всичко Е! То съществува.

Чувствам, че това е важна част от всичко, което предстои сега, да работим по този въпрос в нашия личен и колективен процес. Това е нещо, което присъства толкова силно, дори и в общността на Работниците на Светлината. Чувства се ясно и силно, че трябва да бъдем в равновесие по време на всяка стъпка, тъй като много идва към нас и много повече ще бъде в нашето съзнателно осъзнаване и реалност.

Времевите линии се сливат и се топят в една времева линия: на Сега, на Съществуването. Всичко, което попада извън това поле на Сега, на Съществуването, ще се преживява като огромни изкривявания и грубост. За да се движи по течението, човек трябва да е в Сега във вътрешното пространство на Сърцето си. Уважавайте всички и всичко на тази земя, за това кой и какъв е, без да продумате дума или да си помислите да се съдите един друг. Само Милост и Безусловна Любов излъчва Източника на нашето Същество.

С Любов, Мелин

Източник

Превод: Milena van Lier


Прочети още:


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

3 comments

  1. Благодаря много Мелин. Много ми помогна! Отново съм много благодарна за истинските съвети за истински приятел! <3

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря и аз,
    Любов и Светлина!

    ОтговорИзтриване